X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Un medic de la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă s-a stins din viață

11 iun. 11:15   Nordul Moldovei
6276 0

IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a anunțat despre trecerea în neființă, la data de 8 iunie curent, a medicului de urgență al SAMU Bălți, Roman Șeremet.

Roman Șeremet s-a născut la data de 14.10.1976. După absolvirea, în anul 1999, a USMF "Nicolae Testemițanu", s-a angajat în sistemul medical. Din anul 2010 a activat în funcția de medic de urgență la Substația de Asistență Medicală Urgentă Bălți, iar din 2020 a activat în funcția de medic de urgență în cadrul echipei specializate de asistență medicală de urgență TIM a SAMU Bălți, transmite Noi.md.

Colectivul IMSP CNAMUP a exprimat sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul domnului Roman Șeremet.

"Cu o mare tristețe și cu profund regret echipa IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea în eternitate a colegului nostru Roman Șeremet.

A lăsat în urmă sa rude, prieteni și colegi îndurerați. Am pierdut un adevărat specialist, un om cu un suflet mare, apreciat pentru responsabilitate, corectitudine și dăruire. Plecarea sa dintre noi lasă un gol, dar şi amintirea despre o personalitate de o înaltă ținută morală, un profesionist desăvârșit, un om de o cumsecădenie și modestie rară", se arată în mesajul colegilor.


1
0
0
25
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав