COVID-19 în MOLDOVA

ANRE a hotărît reducerea numărului de angajați la Apă-Canal Bălți

ANRE a hotărît reducerea numărului de angajați la Apă-Canal Bălți

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a decis reducerea personalului la "Apă-Canal" din Bălți. Despre acest lucru a relatat în cadrul unei ședințe la distanță directorul ”Apă-Canal” Bălți, Leonid Babii.

Potrivit lui, numărul muncitorilor a fost redus semnificativ-cu 40-45%, de aceea întreprinderea este nevoită să treacă la un alt regim de lucru, transmite point.md cu o referire la btv.md.

"Vreau să vă informez că a avut loc ședința Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, care a aprobat reducerea personalului cu circa 40-45%. De aceea vom lucra într-un nou regim", a declarat Leonid Babii.


Amintim că, începînd cu 1 mai, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a primit dreptul de a stabili tarifele la aprovizionarea cu apă și canalizare la Bălți. Consiliul local nu poate influența acum reglementarea acestor tarife.

Ultima dată, noul tarif la apa rece a fost aprobat de Consiliul Municipal Bălți la 27 octombrie 2011. Prețul unui metru cub de apă pentru consumatorii obișnuiți a constituit 14 lei 98 bani, iar pentru persoanele juridice - 40 lei 65 bani pentru un metru cub fără TVA.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load