X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Un deputat PL critică decizia partidului și îl apără pe Șalaru

15 dec. 2016,, 12:59   Politică
4260 2

Un deputat PL critică decizia partidului și îl apără pe Șalaru
Foto: veronicapurice.blogspot.md

Deputatul Partidului Liberal, Artur Gutium, consideră decizia partidului de-ai retrage încrederea politică ministrului Apărării Anatol Șalaru, drept una grăbită.


Potrivit lui, acest factor va duce la un prejudiciu pentru imaginea Partidului Liberal, Relatează NOI.md

“În contextul deciziei biroului permanent al Partidului Liberal de a retrage susținerea politică Prim-vicepreședintelui PL și Ministrului Apărării al Republicii Moldova, dlui Anatol Șalaru, consider această decizie drept una grăbită, insuficient documentată și care aduce prejudicii grave de imagine partidului nostru. PL reprezintă în primul rînd oamenii care fac parte din el, valorile și idealurile care ne unesc și încrederea cetățenilor că votul lor se va materializa în îndeplinirea promisiunilor electorale cu care am mers în campania electoral”, consideră acesta.


Potrivit lui, orice membru aduce o valoare adăugată partidului și idealurilor sale iar contribuția pozitivă a lui Anatol Șalaru a fost și este una incontestabilă.

Precizăm, PL a retras susținerea politică ministrului Apărării Anatol Șalaru. În replică Șalaru a declarat că PL, riscă să ajungă la coșul de gunoi, specificînd că partidul ar avea nevoie de un nou lider .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?