Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

„Milsami” Orhei este noul lider al Diviziei Naționale

17 oct. 2016,, 10:15   Sport
2684 2
Оргеевский «Милсами» возглавил Национальную дивизию
Foto: facebook.com

„Milsami” (Orhei) a învins la scor echipa FC „Ungheni” în etapa a 11-a a Diviziei Naționale de fotbal și a urcat pe primul loc, devansînd „Sherifful”.


„Sheriff” pentru prima dată în acest campionat a jucat la egalitate, remizînd pe terenul celor de la „Petrocub” (Hîncești), scor 0-0, informează NOI.md.

„Milsami” a obținut o victorie convingătoare în fața celor de la FC „Ungheni” cu scorul de 4-0. Atacantul orheienilor Evgheni Sidorenco a deschis scorul deja în minutul 21, iar 11 minute mai tîrziu Artiom Rahmanov a dublat avantajul gazdelor. În repriza secundă jucătorii lui „Milsami” a reușit încă două goluri în poarta apărată de Stanislav Ivanov.

După remiza din Hîncești „Sheriff” ocupă locul doi, avînd cu două puncte mai puțin decît „Milsami”. În meciul cu „Petrocub” pe banca tehnică a tiraspolenilor a debutat antrenorul italian Roberto Bordin. Partida s-a jucat în condiții climaterice nefavorabile, la Hîncești a plouat torențial.


Pe locul trei a urcat „Dacia” (Chișinău), care a învins în deplasare echipa „Saxan” (Ceadîr-Lunga) cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost marcate în ultimele minute ale meciului. Pentru „daci” au înscris stranierii bulgari Georgi Sarmov și Ismail Isa.

Surpriza etapei s-a produs la Bălți, unde „Speranța” a învins echipa locală „Zarea” cu scorul de 2-0 și a urcat pe locul șapte. „Zarea” a coborît o poziție și acum se află pe locul patru. Într-un alt meci „Dinamo-Auto” a învins pe teren propriu „Academia” (Chișinău) cu scorul de 3-1 și a părăsit zona retrogradării.

Meciurile etapei a 12-a vor avea loc vineri, 21 octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?