Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

„Zarea” a pierdut de la „Milsami”, pentru prima dată în acest campionat

26 sep. 2016,, 10:00   Sport
2378 0
«Заря» уступила «Милсами» и отпустила «Шериф»
Foto: milsami.md

Clubul bălţean “Zarea”, în meciul principal al etapei a noua a Diviziei naţionale (DN) a Campionatului Moldovei la Fotbal, a cedat în faţa echipei orheiene „Milsami”.


După înfrîngere echipa din “capitala nordică” a coborît cu două poziţii şi a părăsit grupul primilor trei lideri, relatează NOI.md.

Ambele goluri în meciul de acasă pentru “Zarea” au fost marcate în repriza a doua. În minutul 48 a marcat mijlocașul clubului orheian “Milsami” Gheorghe Andronic, care a executat fără greş lovitura de pedeapsă. Acest gol l-a înscris pe Andronic în grupul de lideri ai marcatorilor campionatului. Acum el are la activ 4 goluri marcate de la începutul sezonului.

Succesul oaspeţilor a fost fortificat de atacantul Ilia Belous, care a marcat un gol în poarta lui Serghei Paşcenco în minutele suplimentare ale reprizei a doua. Victoria în deplasare i-a permis echipei “Milsami” să urce pe poziţia a doua şi să se apropie de “Sheriff”. Orheienii rămîn în urmă de lideri cu trei puncte, avînd în rezervă încă un meci.

Tiraspolenii, la rîndul lor, au jucat reuşit pe teren propriu cu “Speranţa”, Nisporeni. Meciul s-a finalizat cu scorul de 2:0 în favoarea celor de 14 ori campioni ai Moldovei. Cîte un gol şi-au înscris la activ Danijel Subotic şi Vilfried Balima. “Zimbru”, ultimul dintre cei trei lideri, în deplasare la Ungheni a jucat la egalitate cu clubul local – 1:1.

“Dacia”, Chişinău, în deplasare a dispus de “Dinamo-Auto”. Meciul de la Ternovca s-a finalizat cu scorul de 0:3 în favoarea oaspeţilor, care s-au situat pe poziţia a cincea în clasament. Încă într-un meci al etapei a 9-a “Academia” a dispus cu scor minimal de clubul “Petrocub”, Nisporeni. Echipele sînt alături în clasamentul turneului, situîndu-se, respectiv, pe locurile şase şi şapte.

Etapa a zecea a DN a Campionatului Moldovei la fotbal va avea loc la 30 septembrie şi 1 octombrie. “Sheriff” nu va participa, iar “Milsami”, în meciul pe teren propriu cu “Dinamo-Auto” va avea posibilitatea excelentă de a egala numărul de puncte cu tiraspolenii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?