X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

În Marea Britanie a fost pusă în vînzare casa din filmul despre Harry Potter

20 sep. 2016,, 00:00   Externe
2343 0
В Великобритании выставили на продажу дом из фильма о Гарри Поттере
Foto: zn.ua

În Marea Britanie a fost pusă în vînzare casa care în filmul despre Harry Potter este casa nr.4 de pe strada Tisei, comunică The Independent.


Anume în această casă Potter din film şi-a petrecut copilăria în compania rudelor-magicieni pînă la plecarea la Hogwarts. În casă este o debara sub scară, unde Potter era nevoit să înnopteze.

În afară de debara, casa este dotată cu trei dormitoare. Preţul casei a constituit 485 de mii de lire sterline, adică 617,5 mii de dolari. Casa a fost vîndută în anul 2010, atunci costul ei era de 290 de mii de lire sterline (377 de mii de dolari). Creşterea preţului poate ţine de faptul că această casă a apărut în „Harry Potter”.

La 31 iulie a fost lansată cartea „Harry Potter şi copilul blestemat”, care va fi a opta parte a istoriei despre băieţelul-vrăjitor. Acţiunea în cadrul ei se va desfăşura peste 19 ani după evenimentele descrise în cartea a şaptea despre Harry Potter. Potter, „angajat al Ministerului Magiei, soţ, tată a trei copii de vîrstă şcolară”, se confruntă cu trecutul, „care refuză să rămînă acolo, unde îi este locul”.

Lansarea spectacolului despre Harry Potter a fost anunţată de Rowling în vara anului 2015. Atunci, răspunzînd la întrebarea, de ce ea lucrează la crearea unei piese teatrale, nu încă la o istorie despre Harry Potter, Rowling a menţionat că, după vizionarea spectacolului, pentru oameni va fi clar că această istorie poate fi montată în exclusivitate pe scena teatrului. Rowling, de asemenea, s-a manifestat în rolul autoarei scenariului spin-off-ului despre Harry Potter „Animalele fantastice şi habitatele lor”, a cărui premieră va avea loc în noiembrie 2016.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?