X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Doi soți care au cumpărat o casă veche, a făcut o descoperire uluitoare

6 iun. 23:00   Externe
3303 0

Doi soți din Michigan, SUA, care și-au cumpărat în urmă cu 4 ani o casă veche, au făcut o descoperire incredibilă sub ea, anul acesta, în timp ce o renovau. Hayley și Trevor Gilmartin locuiesc pe Lacul Huron, care separă SUA de Canada.

În timp ce demontau cada veche și au spart pardoseala în mijlocul casei, au descoperit un tunel de 6 metri adîncime, vechi de cel puțin 100 de ani, care ducea într-o cameră misterioasă, relatează New York Post. Hayley spune că lacul este conectat la această cameră printr-o conductă de 1 metru lungime, transmite Digi24.

Hayley și Trevor au cumpărat casa în 2020 și de atunci s-au interesat de la vecinii despre istoria ei. Au aflat, de asemenea, că în zonă erau și alte case cu tuneluri similare.

@hayleyg099 Took out the Jacuzzi in the house we purchased 4 years ago and found a manhole to a room that goes 20ft under the house. Of course Trevor wanted to get in and swim around. Ended up finding another passage with a bolted wooden wall infront if it. To be continued when the water gets warmer #creepy#mystery#houseproject#hiddenroom#gopro#history#secret♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

„Cea mai nebunească teorie pe care am auzit-o este că tunelul a fost folosit în perioada de prohibiție pentru a face contrabandă cu alcool din Canada, pentru că este atît de aproape. Încă sînt găsite multe sticle din perioada prohibiției în zona noastră”, spune Hayley.


Potrivit acestei teorii, tunelul ar fi fost folosit între anii 1920 și 1933. În acea perioadă, Lacul Huron și rîul vecin St. Clair au devenit căi navigabile problematice pe care navigatorii și organizațiile infracționale le foloseau pentru a aduce alcool de contrabandă de la nord de graniță. Zona a fost responsabilă pentru 75% din contrabanda cu alcool din perioada prohibiției, potrivit experților.

După ce au aflat că ar avea o legătură cu această parte a istoriei, soții Gilmartin au făcut o filmare în timp ce se scufundau în tunel și au postat-o pe TikTok, clipul fiind vizionat de milioane de ori. Hayley spune că în camera misterioasă există un perete din lemn și că îndepărtarea lui este următorul pas pe care vrea să-l facă, lucru care poate duce la o descoperire și mai interesantă, pe care, cu siguranță, o va filma.

2
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав