X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Celebra locuință din filmul „Singur acasă” a fost scoasă la vânzare

28 mai. 09:00   Externe
2360 0

Vă amintiți de casa epică din filmul „Singur acasă”? Cel în care Kevin McCallister i-a făcut praf pe cei doi hoți care voiau să-i jefuiască locuința? Vila a fost scoasă din nou la vînzare.

Celebra casă din filmul clasic din 1990 tocmai a apărut pe piață pentru prima dată în 12 ani, cu un preț de 5,25 milioane de dolari.

Situată în suburbia elegantă din Chicago Winnetka, Illinois, această bijuterie de 9.126 de metri pătrați a fost construită în 1921 și este oferită de Kathryn Moore de la Dawn McKenna Group de la Coldwell Banker Realty. Situat la 671 Lincoln Ave., ei au împărtășit pe Instagram o scurtă prezentare a casei cu cinci dormitoare și șase băi, numind-o „o bucată de istorie americană”, potrivit New York Post.

Exteriorul acestui conac în stil georgian arată exact ca atunci cînd micuțul Kevin (interpretat de Macaulay Culkin) a fost lăsat în acasă, fără intenție, să se ocupe de cei doi hoți în Ajunul Crăciunului. În interior însă, lucrurile s-au schimbat mult și este o lume cu totul nouă, plină de lux, scrie observator.

Podul întunecat și înfiorător în care Kevin dormea atunci cînd era pedepsit s-a transformat acum într-o suită luminoasă și aerisită, cu o baie completă și o cadă. Restul casei a primit o schimbare masivă. Au dispărut camerele compartimentate și bucătăria întunecată, tapetată. În schimb, veți găsi spații deschise întinse și o bucătărie gourmet cu două "insule". Această casă are o cameră de zi, un „teren de sport” uriaș la subsol, o sală de sport complet echipată și chiar un cinematograf de ultimă generație.


„Uau. Acea casă a fost complet transformată - atît de multă istorie! Arată uimitor! Acele filme încă fac parte din lista noastră de Crăciun”, a scris un utilizator.

Casa a fost vîndută doar de două ori de cînd a fost lansat filmul emblematic.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?