Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Face 10.000 de dolari pe lună ca sosia lui Hillary Clinton

14 sep. 2016,, 23:00   Externe
9199 0

Двойник Хилари Клинтон отрицает, что заменяла её после обморока
Foto: libertatea.ro

Teresa Barnwell, o femeie de 61 de ani din Palm Desert, California, se pare că a dat lovitura datorită faptului că seamănă extrem de bine cu Hillary Clinton, candidata democrata la preşedenţia SUA.


Femeia avea o funcție de conducere într-o firmă de publicitate, însă văzînd succesul pe care îl are ca sosie a lui Hillary a renunțat la slujba ei pentru a se dedica acestui scop. Ea a început să cîștige mii de dolari pe lună pentru a juca rolul lui Hillary Clinton (68 de ani) în diverse emisiuni, ședințe foto și campanii publicitare, imediat după ce Bill Clinton a devenit președinte, iar soția lui Prima doamnă.

Mai mult, veniturile ei ar putea chiar să crească dacă fostul secretar de stat va deveni și președintele SUA. Teresei i s-a spus pentru prima dată că seamănă leit cu Hillary, în urmă cu mai bine de 25 de ani. Când Bill Clinton a devenit cel de-al 42-lea președinte al SUA, în 1993, era bombardată de oameni care îi spuneau că pare a fi „sora geamănă” a soției președintelui.

Astfel, pentru că imediat au început să vină și oferte de joburi, Barnwell a decis să renunțe la slujba ei și să fie full-time sosia lui Hillary. Însă, de anul trecut, de cînd candidata democrată și-a anunțat decizia de a participa la alegerile prezidențiale, veniturile și ofertele pentru Teresa au crescut brusc, iar în prezent cîștigă și mai mult de 10.000 de dolari pe lună din această „meserie”.

Femeia primește invitații din toate colțurile lumii, unde participă la ședințe foto, la reclame pentru tv, în videoclipuri și evenimente corporate, devenind extrem de cunoscută.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?