Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4032

Spionii sud-coreeni au folosit tehnici avansate ca să afle cît a slăbit Kim Jong-un

29 oct. 2021,, 23:30   Externe
4429 0

Coreea de Sud a folosit tehnici avansate de spionaj pentru a stabili cît de mult a slăbit Kim Jong-un, scrie The Guardian. Liderul de la Phenian este sănătos și încearcă să-și crească popularitatea printre cetățeni, într-o perioadă în care Coreea de Nord traversează o perioadă economică din ce în ce mai grea.

Kim Jong-un a slăbit aproximativ 20 de kilograme și nu pare să aibă probleme de sănătate, a transmis agenția de spionaj din Coreea de Sud. Anunțul a fost făcut în timpul unei ședințe parlamentare cu ușile închise. Spionii sud coreeni au folosit tehnici de inteligență artificială și au analizat mai mute înregistrări video cu liderul de la Phenian pentru a stabili în ce stare se află, au declarat doi parlamentari din sud, scrie Observator, transmite Noi.md cu referire la paranteze.md.

În ultimele luni, sănătatea lui Kim Jong-un este un subiect intens dezbătut la nivel mondial, după ce liderul nord-coreean a apărut în public vizibil mai slab, iar faptul că nu a desemnat încă, în mod public, un succesor creează îngrijorare la nivel înalt. Experții spun că o incapacitate bruscă ar arunca Coreea de Nord, o țară săracă, dar cu arsenal nuclear, în haos.

Pierderea în greutate se datorează, probabil, eforturilor lui Kim de a-și îmbunătăți aspectul și condiția fizică. Spionii sud-coreeni nu au observat nicio evoluție neobișnuită privind aparițiile sale publice.

Serviciul Național de Informații din Coreea de Sud a transmis că greutatea liderului de la Phenian a scăzut de la aproximativ 140 de kilograme la 120 de kilograme. De asemenea, NIS a apreciat că acesta are aproximativ 1,70 metri înălțime.


Kim Jong-un le-a transmis nord-coreenilor că trebuie să mănînce mai puţin în următorii 3 ani

Kim Jong-un, liderul nord-coreean, le-a transmis cetăţenilor că trebuie să mănînce mai puţin în următorii trei. Kim Jong-un a emis şi o directivă prin care oamenilor li se va reduce consumul de mîncare în această perioadă. Potrivit Washington Examiner, resursele de hrană ale Coreei de Nord încep să se epuizeze, motiv pentru care liderul de la Phenian a luat această decizie. Pandemia a închis graniţa cu China, principalul partener economic al Coreei de Nord, iar şansele ca aceasta să fie redeschisă în perioada imediat următoare sînt practic zero.

Preţurile au explodat în Coreea de Nord, în principal cele la alimente, iar oamenii se află într-o situaţie foarte gravă. Potrivit unui raport al ONU, Coreea de Nord ar mai avea în acest moment doar 860.000 de tone de hrană, ceea ce ar acoperi necesarul pentru aproximativ două luni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?