Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Vedetele ce și-au dus astăzi odraslele în clasa I (FOTO)

1 sep. 2016,, 18:30   Showbiz
9723 1

Vedetele ce și-au dus astăzi odraslele în clasa I
Foto: facebook.com

Zeci de copii au pășit astăzi pentru prima dată pragul școlii. Însă mai emoționați au fost părinții lor, printre care se numără și cîteva familii de vedete autohtone, relatează NOI.md.


Printre cei care și-au dus astăzi odraslele în clasa I se numără familia lui Costi Burlacu și Corinei Țepeș. Fiica lor, Smaranda, a mers pentru prima dată la școală, îmbrăcată într-un costum național autentic.


Colega Smarandei este nimeni alta decît fiica regizorului de film Valeriu Jereghi, Emilia.


Zi de sărbătoare și în familia actorilor Iurie Gologan și Daniela Burlaca. „A venit și rîndul nostru”, au scris părinții Melissei-Alexandrina.


Emoționată a fost astăzi și interpreta Lenuța Gheorghiță, care și-a adus la școală fiica – Magda. „Visele se fac realizabile! Și eu cu soțul meu, cu niște emoții mari, am ajuns să o ducem pe Magdalena la școală! O toamna frumoasă și cu cele mai frumoase gînduri pentru tot anul. De 1 septembrie a venit cu noi și nana noastră iubită, Doina Grigoraș. Am cîntat toate trei pentru toți cei ce au fost prezenți. Într-un ceas bun!”, a menționat interpreta.


Astăzi a pășit în lumea cunoștințelor și fiica lui Valentin Uzun și Ana Cernicova, Amelia Uzun, care ieri a debutat pe scena din PMAN.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?