Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Ion Mahu: Ce caută drapelul României pe clădirea Partidului Liberal? (VIDEO)

4 iun. 2016,, 20:10   Politică
9854 24

Ион Маху: Что румынский флаг делает на здании Либеральной партии? (ВИДЕО)
Foto: moldovenii.md

Ion Mahu, conducătorul Consiliului Mișcării Populare „Salvăm Moldova!”, fost director al Direcției principale contraspionaj din cadrul Serviciului de Informaţii şi Securitate al RM, colonel în retragere, se arată uimit că pe clădirea sediului Partidului Liberal din Moldova este arborat drapelul României.


În acest context, Mahu îi adresează un mesaj președintelui PL, Mihai Ghimpu, în cadrul unui interviu.

„M-aș adresa și către acest partid, pe al cărui sediu sînt arborate vreo două drapele ale României. Domnule Ghimpu, ești deputat și ar trebui să știi că trebuie să respecți legile Republicii Moldova. Arborarea unui drapel străin se face în cazul cînd ai dreptul să o faci. Pe Ambasada României este drapelul României și este normal. Acesta este teritoriul statului. Pe Ambasada Americii este arborat drapelul Americii și tot e bine. Dar ce caută drapelul României pe clădirea Partidului Liberal?”, a întrebat Mahu.

De asemenea, conducătorul Consiliului Mișcării Populare „Salvăm Moldova!” a atras atenția organelor abilitate. „De ce nu iau măsuri ca aceasta să nu se întîmple? Sau în țara noastră așa-numitul președinte, poliția, securitatea au dreptul să încalce legea? Luați măsuri. Pentru asta poporul vă plătește salariu”, a remarcat acesta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?