X 
Cutremure stiri: 506

Întreprinderile din Moldova vor beneficia de granturi pentru proiecte inovaționale

26 apr. 2016,, 14:45   Business
3669 1
Предприятия Молдовы получат гранты на инновационные проекты
Foto: novostipmr.com

Întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova vor beneficia de granturi pentru promovarea proiectelor inovaționale, informează NOI.md.


Potrivit Ministerului Economiei, granturile vor fi oferite în cadrul proiectului „Dezvoltarea afacerilor inovative pentru o creștere economică durabilă la nivel local”, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Moldova), cu suportul financiar al Guvernului Norvegiei și sprijinul Ministerului Economiei.

Companiile își pot prezenta online, pe www.inobiz.md, propunerile de proiecte inovative care să abordeze fie produsele, serviciile sau procesele de business, care urmează să fie semnificativ îmbunătățite prin aplicarea de soluții inovative. Termenul limită de depunere a cererilor este 3 mai 2016.

Concursul este organizat cu participarea și suportul experților străini și naționali în domeniu. Principalele criterii de selecție pentru proiectele inovative sînt: gradul de inovare, potențialul de piață, echipa de implementare și capacitatea financiară a solicitantului de a mobiliza, inclusiv și resursele proprii la implementarea proiectului.

Potrivit datelor Ministerului Economiei, pe parcursul anului trecut, 63 de companii mici și mijlocii au beneficiat de suport financiar direct din partea PNUD Moldova prin granturi de pînă la 8 mii de dolari SUA per proiect.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав