X 
Arşiţa stiri: 223
Jocurile Olimpice stiri: 292
Transnistria stiri: 1419

Două blocuri de locuit ar putea să apară în locul Cinematografului „Gaudeamus”

4 apr. 2016,, 10:15   Capitala
3319 0
Вместо кинотеатра Gaudeamus появятся две многоэтажки
Foto: bloknot-moldova.md

Aproape bătut în cuie. În locul Cinematografului „Gaudeamus” vor aparea două blocuri de locuit.


Acum, proprietarul Cinematografului urmeaza sa obțină autorizație de constructie și anunță că la vară va incepe lucrările.

Viceprimarul Nistor Grozavu a declarat în acest sens: „Sînt două blocuri care formeaza o curte interioara și cu spațiile aferente care să asigure tot necesarul, inclusiv o parcare subterană, și, dacă vedeți, aici sînt 14 nivele. Vor trebui să facă lucrările de desființare a cinematografului existent, să obțină certificat de urbanism, vor fi dezbateri publice pentru a vedea părerea locuitorilor.”

Cinematograful „Gaudeamus”, care este proprietate privată, urmează sa fie demolat. Astfel, la parterul blocurilor noi vor fi oficii, magazine și două săli de cinema. Autorizația de construcție va fi eliberată după ce vor fi îndeplinite cîteva condiții.

Totuși, pe cladirea Cinematografului a apărut deja un afiș în care se anunță despre ridicarea a două blocuri de locuit. Potrivit acestuia, lucrările se vor începe în al doilea trimestru din acest an, adică la vară, urmînd să se incheie peste doi ani, în 2018.”




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав