X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

În Moldova vor fi majorate tarifele la apelurile internaționale

25 mar. 2016,, 12:45   Economie
4366 1

În Moldova vor fi majorate tarifele la apelurile internaționale
Foto: finantistii.ro

În Republica Moldova vor fi majorate tarifele la apelurile internaționale în unele direcții, informează NOI.md.


Despre majorarea, de pe 29 aprilie, a tarifelor la apelurile internaționale în Rusia, statele CSI și Europa a anunțat compania „Orange Moldova”, iar compania „StarNet” va majora tarifele la apelurile în Europa și CSI de la 1 mai 2016.

Astfel, potrivit companiei „Orange Moldova”, tariful la apelurile internaționale din Zona 2 (Rusia) va constitui 4,4 lei/minutul, iar la cele incluse în Zona 3 (Europa în afară de Estonia, CSI, Turcia, Israel) – 5,6 lei/minutul, cu excepția apelurilor în roaming sau la numerele cu tarif special (Premium).

Aceste tarife vor fi aplicate pentru toate abonamentele „Orange”. Majorarea este explicată prin creșterea prețului interconectării, urmare a majorării tarifelor de către operatorii din zonele indicate și deprecierea monedei naționale.

În prezent, apelurile în Rusia și România pentru abonații de la Orange Abonament” costă 3,4 lei/minutul, iar apelurile în Zona 3 – 4,2 lei/minutul.

Compania „StarNet” a anunțat că de la 1 mai vor fi majorate apelurile spre țările Europei și CSI, însă pentru Franța, Polonia, Bosnia și Herțegovina, Danemarca, Islanda, Mexic și Norvegia tarifele vor fi micșorate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?