Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

La Chișinău va avea loc Festivalul Students' Fashion Day

13 iun. 07:45   Afiș
1641 0

Pe 14 iunie, Chișinăul devine capitala stilului, creativității și talentului, reunind în centrul Republicii Moldova, cele mai importante școli de modă din regiune.

Facultatea de Design a Universității Tehnice a Moldovei, organizează în acest an, cea de-a VI-a ediție a Festivalul Students' Fashion Day (SFD-2024). Eveniment desfășurat sub egida celor 60 de ani de la fondarea UTM și care are drept scop valorificarea și promovarea modei și designului ca ode ale creativității și diversității.

Festivalul reprezintă o platformă de afirmare pentru tinerii designeri, oferindu-le oportunitatea de a-și face vizibilă creația, expresia artistică și viziunea estetică. De la colecții de modă îndrăznețe la prezentări spectaculoase, de la manifest la stofe și croieli; acest eveniment dă viață fanteziei creatoare și viziunilor unice ale participanților din Republica Moldova și România.

“Fiecare colecție este muncită cu migală, pasiune și dedicație, fiind axată pe o filosofie profundă. În acest an garantăm că veți fi captivați de fiecare piesă vestimentară prezentată pe podium. Creatorii noștri de modă realizează colecții care reprezintă o combinație inovatoare între tradițional și modern”, a menționat Sergiu Tronciu, dr., conf.univ., decanul Facultății de Design, UTM.

La eveniment, vor putea fi admirate 21 colecții realizate de absolvenții UTM și de reprezentanții celor 5 școli de modă din România:

  • UVT – Universitatea de Vest din Timișoara.
  • UAD – Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca.
  • UNArte – Universitatea Națională de Arte București.
  • UNAGE – Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.
  • UAV – Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad

Reamintim că evenimentul va avea loc vineri, 14 iunie 2024, începînd cu o ora 17.30, în centrul IT Tekwill, str. Studenților, 9/11 (Chișinău).
Intrarea este liberă!

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?