X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Astăzi în parcul La Izvor va avea loc Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”

8 iun. 09:15   Capitala
3755 0

Cea de-a II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” se va desfășura astăzi, 08 iunie 2024, în Parcul „La Izvor”, între orele 11:00 și 17:00 și va cuprinde un vast program de activități sportive și programe de divertisment pentru toți locuitorii și oaspeții Capitalei.

„Vizitatorii vor putea asista la masterclass-uri de valoare prezentate de sportivi din 17 școli și licee cu profil sportiv și peste 70 de federații, asociații și cluburi sportive, precum și la discuții cu sportivii care ne vor reprezenta țara, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Paris”, a scris edilul capitalei, Ion Ceban.

De asemenea va fi organizat și un tîrg al producătorilor autohtoni, iar seara va culmina cu un recital muzical deosebit din partea invitaților speciali – legendara trupă – „Zdob și Zdup”.

Menționăm că, această inițiativă susține dezvoltarea domeniului sportiv și promovarea Chișinăului ca un oraș prietenos și dinamic.

„Vă așteptăm cu mare drag să ne fiți alături pentru a savura din plin din distracție, gust și mișcare”, a conchis Primarul General Ion Ceban.

6
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав