X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Interceptări telefonice și campania electorală: Unde a izbucnit acest scandal

22 mai. 16:15   Externe
2063 0

Scurgerile de înregistrări ale unor convorbiri între politicieni importanți ai unui partid bulgar, în care se aude că formațiunea politică are mulți bani în numerar, au zguduit campania electorală înaintea alegerilor parlamentare și europarlamentare anticipate din Bulgaria.

Într-o conversație înregistrată de la o ședință din urmă cu un an, liderii partidului discută despre cum să își finanțeze campania pentru alegerile parlamentare din aprilie 2023, iar copreședintele partidului și ministru de Finanțe pînă în aprilie, spune că partidul are „o mulțime de bani neoficiali în numerar”.

„Nu avem nimic de ascuns - nu furăm bani cu sacii din (construcția) drumuri, nu șantajăm și nu cerem bani de la întreprinderi”, a comentat partidul după izbucnirea scandalului, fără a explica ce înseamnă „bani în numerar neoficiali”, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

„Ședințele formațiunii politice au fost interceptate. Dacă serviciul de contraspionaj și alte servicii de informații sînt într-adevăr neimplicate, așteptăm reacția lor", a adăugat partidul.

1
4
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?