X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4052

Universitatea din Vermont i-a conferit un titlu de onoare... unei pisici

21 mai. 03:00   Ştiinţă şi IT
1726 0

Motanul pe nume Max Doe vine la universitate ca la muncă și este favoritul studenților și al profesorilor.

Motanul pe nume Max, care vine în campusul Universității din Vermont ca la serviciu, a devenit o parte integrală din viața profesorilor și a studenților. Prin urmare, Consiliul de Administrație al instituției de învățămînt a decis să-i confere titlul onorific de „Doctor Litter-ature” (Doctor în dormit).

Despre acest lucru a anunțat Universitatea pe pagina sa de Facebook.

„Cu un mieunat aprobator din partea personalului didactic, Consiliul de Administrație al Universității din Vermont i-a conferit lui Max Doe prestigiosul titlu de Doctor în Litter-ature” [un joc de cuvinte cu „litter-ature” - „culcare”, n.r.] cu toate privilegiile asociate cu iarba pisicii, scărpinatul și culcarea. Îl felicităm pe doctorul Max Doe!”, se precizează în mesajul universității.

Publicația locală Vermont Public a povestit că Max era un fără stăpîn, dar, în urmă cu patru ani, Ashley Dow, un locuitor din zonă, l-a luat la el. Pisica poate să se plimbe liber și îi place să socializeze cu alți oameni. Lui Max îi place să stea în brațele studenților, nu ezită să doarmă pe birourile profesorilor și nu refuză ședințele foto spontane.


Publicația menționează că motanul are reputația de somnoros fără egal, de vînător de șoareci experimentat și de „membru blînd al familiei de studenți”.

2
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?