X 
Transnistria stiri: 1405
Preşedintele stiri: 4065

PLDM dă de înţeles că Guvernul va fi demis săptămâna viitoare

25 oct. 2015,, 15:25   Politică
5714 2
Депутат ЛДПМ: ЛП и ДПМ не хотят никаких перемен, реформ, увольнения коррупционеров
Foto: actualitati.md
Guvernul condus de Valeriu Streleţ va fi demis la următoarea şedinţă a Parlamentului, atunci când va fi pusă la vot moţiunea de cenzură depusă de PSRM şi PCRM.

Cel puţin asta dă de înţeles deputatul PLDM Maria Ciobanu care a făcut mai multe dezvăluiri despre şedinţa de ieri a alianţei de guvernare.

„Dacă nu vorbea Marian Lupu despre şantaj, atunci eram să tac, aşa însă pot să spun cu mâna pe inimă că scenariul este deja ticluit de Plahotniuc. Joi îl vor pune în aplicare. Am pierdut trei ore în zadar. Ei nu au nici în clin, nici în mânecă cu revendicările Platformei civice DA. Mai mult ca atât! Ne impută faptul că, cică, noi, PLDM, "am născut-o", deci noi şi s-o "omorâm"”, a scris Maria Ciobanu pe contul său de Facebook.

„Nu se doreşte de către PL şi PDM nicio schimbare, nicio reformă, niciun corupt demis, dacă el este înscăunat de PDM sau PL. Îşi doresc un prim-ministru care să execute în continuare comanda liderilor din încă aşa-zisa AIE-3. (...) Penalii din instituţiile de stat sunt exact la locul lor, rudele PDM şi ale PL merită să ocupe cele mai importante funcţii în stat, fiindcă ei sunt la putere. PL şi PDM sunt o singură voce. Liderul PL s-a arătat deranjat de faptul că eu particip la discuţii...De ce Ghimpu nu va vota demisia Guvernului Streleţ înţelege şi un preşcolar. Pierde şi ultimii alegători fideli care i-au mai rămas şi care astăzi stau în Piaţa Marii Adunări Naţionale. M-a şocat faptul că nu s-a arătat niciunul îngrijorat de ceea ce se poate întâmpla acum, în prag de iarnă, cu cetăţeanul simplu, care aşteaptă stabilitate, pensii şi salarii.”, continuă deputatul PLDM.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?