X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Usatîi a plecat la Moscova (VIDEO)

20 oct. 2015,, 16:10   Politică
8660 8
Усатый покинул Молдову и улетел в Москву (ВИДЕО)
Foto: protv.md
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a publicat pe reţelele de socializare o înregistrare video făcută la bordul avionului ce efectua cursa Chişinău-Moscova, în care a comentat situaţia de după dezvălurile făcute luni seara despre convorbirile telefonice dintre Vlad Filat şi Ilan Shor.

“Plec la Moscova. Procurorii şi poliţiştii nu mă lasă să muncesc normal. Seara voi vorbi în direct de la Moscova”, a anunţat Renato Usatîi pe Facebook.

“Vreau să mă adresez către domnul Streleţ. Domnule Streleţ, nu fiţi atât de nervos dimineaţa! Înţeleg că există ceva în plus, dar nu e nimic straşnic. Ceea ce ţine de Plahotniuc şi de Gurin. Am o întrebare la toţi: de ce nu s-a pornit dosar penal când au fost publicate înregistrările MAI anul trecut cu ceea ce ţine de discuţiile private ale lui Renato Usatîi, de ce nu s-au pornit dosare penale când la Publika TV şi alte televiziuni au apărut discuţii de-ale lui Nicolai Ţipovici, care erau din dosare penale, poate se porneşte un dosar penal pe numele domnului Balan şi Cavcaliuc, care duceau poşta la PLDM privind documente secrete care cam nu ar trebui MAI-ul să le ducă la un cetăţean civil care a fost demis din funcţia de prim-ministru pentru suspiciuni de corupţie.”, spune Usatîi în înregistrarea video.

“Am mai multe întrebări către voi, dar de ce îndată ce Usatîi a anunţat că are înregistrări cu Plahotniuc, Ghimpu, cu acelaşi Streleţ şi alţii, imediat toţi s-au speriat şi imediat au pornit dosar penal. Nu mă voi mira dacă deja este pregătit şi mandatul de arest.”, a mai precizat Usatîi.

“Nu vă faceţi griji. Pentru a evita orice speculaţie în mass-media poimâine dimineaţă deja voi fi la Chişinău. Nu trebuie să le povestiţi oamenilor că Usatîi a fugit la Moscova, pentru că nicăieri nu am fugit, am plecat la Moscova pentru a mă pregăti de o eventuală arestare. Cum ajung voi publica alte informaţii interesante. Puterea e în adevăr! ”, a încheiat Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?