Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Moldoveanca Irina Madan și-a prezentat rochiile pictate la Paris (FOTO)

15 oct. 2015,, 13:00   Showbiz
8510 1

Moldoveanca Irina Madan și-a prezentat rochiile pictate la Paris (FOTO)
Foto: noi.md

Tînăra creatoare de rochii pictate Irina Madan este primul designer din Moldova care a participat la evenimentul „Tiffany’s Fashion Week Paris”, relatează NOI.md cu referire la diez.md

Tînăra designer are peste 130 de haine pictate și brodate manual, create într-un singur exemplar. La Paris a impresionat publicul cu șase ținute extraordinare, rochii pictate. Aventura din capitala franceză de la o postare pe o rețea de socializare, unde un fotograf din Londra anunța despre evenimentul „Tiffany’s Fashion Week Paris”. Puțin cam sceptică, dar totuși s-a hotărît să aplice și ea cu propriul portofoliu. Spre marea ei bucurie, a fost acceptată.

„Evenimentul Tiffany’s Fashion Week Paris a fost diferit de precedentele prezentări, în primul rînd, prin efortul depus pentru a ajunge acolo. Orașul Paris în sine a fost un vis foarte mare pentru mine și am depus multă muncă pentru a mi-l îndeplini”, a declarat Irina.

În cadrul evenimentului, designerul din Moldova a reușit să cunoască designeri din Italia, SUA, Anglia, Hong Kong, România, India, Chile și Egipt. Mai mult decît atît, acesteia i s-a propus să își vîndă hainele într-un showroom din Paris. „Am cunoscut oameni speciali din diferite țări, care îmi apreciau ținutele pictate. Mulți dintre ei credeau că desenul este un print, și nu o pictură realizată manual, fapt ce i-a surprins plăcut”, spune Irina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?