X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Stagiune aniversară la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” (VIDEO)

30 sep. 2015,, 08:45   Societate
4112 1

Юбилейный сезон в Национальном театре «Сатирикус» (ВИДЕО)
Foto: fest.md

După o perioadă de trei ani în care edificiul instituției a fost supus reconstrucției capitale, Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” își deschide cea de-a XXV-a stagiune, informează NOI.md.

Stagiunea aniversară va începe vineri, 2 octombrie, ora 18.00, cu premiera spectacolului „Nunta” de A.P. Cehov, în regia directorului artistic al teatrului, Sandu Grecu.

În urma reconstrucției a apărut și o a doua sală de spectacole – Sala Mică, Teatrul devenind astfel al doilea din republică după numărul total de locuri disponibile pentru spectatori.

Spectacolul „Nunta” nu este unica premieră a acestei stagiuni jubiliare, în care Teatrul aniversează un sfert de secol de la fondare. Premierele se vor ține lanț: „Angajare de clovn” de Matei Vișniec – 9 octombrie, „Bătrînii noștri” de Dumitru Crudu – 15 octombrie, „Hoțul” de Dario Fo – 23 octombrie, „Amor în stil italian” de Federico Rame – 29 octombrie, „Un cuplu ciudat” de Neil Simon” – 6 noiembrie, „Femeia” de Artiom Oleacu – 3 decembrie, „Ciuleandra” de Liviu Rebreanu – 11 decembrie.

Iar pe 19 decembrie va avea loc Gala Premiilor Teatrului „Satiricus I.L. Caragiale” la 25 de ani.

Cu 25 de spectacole în repertoriu, inclusiv 12 premiere, Teatrul își deschide ușile în fața spectatorilor în această toamnă aniversară.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?