Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ceban l-a chemat la duel pe Chirtoaca (FOTO)

7 sep. 2015,, 12:38   Capitala
5009 2
Чебан вызвал Киртоакэ на дуэль
Foto: rtr.md
Deputații, consilierii și membrii PSRM, alături de susținotării săi au organizat o acțiune de protest în fața sediului Clubului de dans ”Codreanca” (str. Creangă, 1) în legătură cu preluarea lucrărilor ilegale de construcție a unui bloc locativ în această zonă. În ciuda faptului că săptămâna trecută Primăria a decis să suspende lucrările de construcție la obiectul dat, în acest weekend au reînceput din nou construcția, iar antreprenorul, liberalul, Oleg Guțu, a pretins că nu știe nimic despre această decizie. Și, prin urmare în această dimineață, deputații PSRM au demolat din nou gardul din jurul construcției și l-au în fața Primăriei, relatează Actualități.md.

Socialiștii au cerut o explicație de la Chirtoacă. "Răspunde-ți de ce acolo au început din nou lucrările în această sîmbătă și duminică?", l-a întrebat pe primar, președintele fracțiunii PSRM din consiliul municipal Ion Ceban.

În contextul lipsei de argumente la situația dată, primarul Dorin Chirtoacă la fel ca și săptămîna trecută a apelat la amenințări. “Dumneata nu exiști și nu vei exista niciodată pentru mine. Te-aș sfătui să te ții mai la distanță, ca să nu-ți sară capul de pe umeri”, a spus Chirtoacă.

"Pentru că la fiecare ocazie, Chirtoacă aruncă fraze de genul că se va lămuri cu mine, i-am adus mănuși. Trebuie să punem punct acestor discuții în Primărie. În primărie trebuie să discutăm despre altceva și nu despre Santa Barbara. Dacă este bărbat și îl scarpină pumnii eu sunt gata să-i ofer această ocazie în orice zi și la orice oră. În primărie trebuie de muncit pentru binele Chișinăului. Vă invit să închidem acest subiect. Să discutăm problemele municipiului, și nu toate poveștile care, probabil, nu v-au ajuns în copilărie", a declarat Ion Ceban, luînd în mîini o pereche de mănuși de box, pe care cînd a plecat le-a lăsat la ușa Primăriei.

Dorin Chirtoacă nu a comentat în niciun fel declarațiile făcute de președintele fracțiunii PSRM din CMC.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?