X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Prim-ministrul promite să publice rapoartele CNA şi Ministerului Justiţiei privind concesionarea Aeroportului Chişinău

26 aug. 2015,, 10:00   Societate
2740 0
Премьер обещает опубликовать отчеты НЦБК и Минюста о концессии Аэропорта
Foto: novostipmr.com
Prim-ministrul Valeriu Streleţ promite să publice în curând rapoartele Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) şi Ministerului Justiţiei privind activitatea Aeroportului Chişinău după ce a fost concesionata de compania rusească Avia Invest.

Potrivit agenţiei "Infotag", Premierul a spus marţi, după întrevederea cu preşedinţii de raioane, că abia recent a primit documentele de la CNA şi Ministerul Justiţiei, şi că în curând le va prezenta publicului larg.

Întrebat de jurnalişti despre afirmaţia directorului Aeroportului Chişinău, Petru Jardan, că Avia Invest nu a admis încălcări, Premierul a spus că aceasta este opinia lui personală.

"Aceasta este poziţia persoanei care-şi protejează compania. El poate spune că ei au lucrat ireproşabil, fără încălcări. Grupul de lucru va clarifica situaţia şi va prezenta rezultatele", a explicat Streleţ.

După şedinţa operativă a Guvernului, luni, Premierul a declarat pentru presă că Cabinetul de miniştri a aprobat crearea grupului de lucru pentru identificarea bazei juridice, etapelor de implementare şi consecinţelor decizie de reziliere a contractului de concesionare a aeroportului. Din grup fac parte reprezentanţi ai Agenţiei Proprietăţii Publice, Ministerului Economiei şi cel al Finanţelor, CNA şi Cancelariei de Stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?