X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Militari ucraineni: Vom lua Kievul!

12 aug. 2015,, 14:35   Externe
9466 5

Foto: ruvr.ru

Voluntarul recent demobilizați din batalionul "Aydar" Ivan Makar și luptătorul batalionului "Donbas" al Gărzii Naționale Evgheny Shevchenko au lansat un avertisment foarte important pentru comandanții armatei ucrainene și Președintele Ucrainei.

Ivan Makar, deputat de legislatura I a Radei Supreme, pe pagina sa de pe Facebook a scris că dacă se confirmă zvonurile despre predarea iminentă a oraşului Mariupol, ca urmare a acordurilor secrete dintre Vladimir Putin și Petro Poroșenko, participanţii la operaţiunea antiteroristă vor prelua puterea la Kiev.

"Dacă va fi predat Mariupol, trebuie să luăm imediat Kievul. Cu agenți ai Kremlinului în conducerea Ucrainei, treptat vom preda întreaga Ucraină Moscovei", - se indignează Makar.

La rîndul său, soldatul batalionului "Donbas" al Gărzii Naţionale Evgheny Shevchenko a declarat la postul de televiziune "112", că militarii ucraineni nu au nicio încredere în conducere, deaceea, în caz de fraudă, luptătorii operaţiunii antiteroriste vor acționa împotriva guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?