Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4063

Ianukovici ar putea reveni la Kiev pe 11 august

6 aug. 2015,, 17:35   Externe
5493 3

Foto: segodnya.ua

Procuratura Generală a Ucrainei i-a trimis citaţie la interogatoriu fostului președinte al Ucrainei Viktor Ianukovici pentru 11 august. Acest lucru este precizat în citaţia publicată în "Curierul Guvernamental".

"Suspectul Ianukovici Viktor (...) este citat pentru11 august 2015 la ora 11.00 la șeful departamentului Procuraturii Generale Bezceastnîi I.M. (...) pentru desfășurarea acțiunilor de investigație și procedurale în cadrul acţiunii penale în conformitate cu art. 191 p. 5 din Codul penal al Ucrainei", - se spune în declarație.

Procedura de condamnare în lipsă a șase foști oficiali de rang înalt din Ucraina, inclusiv ex-președintele Ianukovici, a fost lansată la 28 iulie. Astfel, instanța de judecată a început procesul de condamnare a acestora în lipsă.

Anterior avocaţii fostului președinte au declarat că acesta este gata să depună mărturie prin videoconferință. Procuratura Generală a Ucrainei a declarat că nu a primit o confirmare cu privire la locul aflării lui Ianukovici, ceea ce este o condiție obligatorie pentru depunerea mărturiilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?