Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

În Moldova are loc Săptămîna naţională a sănătăţii

6 aug. 2015,, 11:45   Societate
2974 0
В Молдове проходит Национальная неделя здоровья
Foto: trm.md
În Moldova are loc a cincea Săptămînă naţională a sănătăţii, organizată de Asociaţia Obştească "Tinerii pentru dreptul la viaţă" în cadrul proiectului "Motivarea şi implicarea organizaţiilor de tineret ca instituţii gazdă a activităţii de voluntariat".

Coordonatoarea proiectului, Tatiana Chebac, a relatat pentru "Infotag" că evenimentele principale au loc la tabăra "Perlele Nistrului" din Vadul lui Vodă, de asemenea, vor avea loc şi în alte localităţi din Moldova.

„În total în tabără sînt 500 de copii şi adolescenţi, însă noi vom lucra cu 200, care pe parcursul săptămînii vor participa la diverse concursuri, ateliere", a spus Tatiana Chebac, adăugînd că „scopul Săptămînii naţionale a sănătăţii este promovarea unui mod de viaţă sănătos, precum şi participarea societăţii la evenimente din domeniul sănătăţii".

Coordonatoarea proiectului a menţionat că "în ultimii ani accentul s-a pus pe educarea copiilor, adolescenţilor şi tinerilor şi tabere şcolare din Vadul lui Vodă. Pentru continuarea acţiunilor au fost pregătiţi 10 voluntari pentru organizarea şi realizarea diferitor programe".

Potrivit Tatianei Chebac, "în fiecare an proiectul este organizat în diferite tabere din ţară".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?