Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Chirtoacă îi justifică pe organizatorii curselor de la Băcioi (VIDEO)

27 iul. 2015,, 16:05   Societate
6632 3
Киртоакэ оправдывает организаторов бачойских гонок
Foto: replika.md
Accidentul de la Băcioi care s-a produs în acest weekend, soldat cu cinci persoane decedate, a fost pus în discuție în cadrul ședinței săptămînale a Primăriei. Consilierul primarului general pentru relaţiile cu structurile de forţă ale statului, Iurie Cuculescu, a numit cauza producerii accidentului, informează NOI.md.

„Accidentul de la Băcioi a luat viața la cinci persoane. Cauza este clară: acolo se organizau curse de mașini, o bandă a drumului era ocupată de un șir de automobile care stăteau la start. Mașina de marca BMW a ieșit la depășire pe contrasens, unde s-a și lovit de microbuz”, a relatat Iurie Cuculescu.

La rîndul său, primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a declarat că și el a avut ocazia să se întîlnească cu acești participanți la cursele ilegale ce se petreceau pe acest traseu. „Era un automobil care ar fi circulat regulamentar pe acea șosea, dacă nu ar fi avut obstacolul sub forma aglomerației de automobile care, din spusele celor de la fața locului, pur și simplu a ieșit acolo la plimbare. M-am întîlnit și eu o dată cu ei, noaptea, în timpul campaniei electorale”, a afirmat Dorin Chirtoacă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?