Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Reșetnicov: Interesul unor politicieni este evident

16 iul. 2015,, 13:30   Politică
4333 3
Решетников: Очевидна заинтересованность определенных политиков
Foto: noi.md
În anunțurile lui Vlad Filat și Ion Sturza referitoare la reținerea rudelor liderului PLDM, se exprimă părerea privind presingul exercitat de sistemul judiciar asupra procesului de negocieri pe marginea creării coaliției de guvernare. Reiese că în timpul acestor negocieri ancheta în cazul furtului miliardului din sistemul bancar al Moldovei ar trebui să fie suspendată?

Această întrebare a fost adresată de NOI.md deputatului din cadrul fracțiunii parlamentare a PCRM, membrului Biroului permanent al Parlamentului, fostului director al Serviciului de Informații și Securitate Artur Reșetnicov.

„Și în primul, și în al doilea caz, cel mai probabil, este vorba de o presiune asupra anchetei. Noi, comuniștii, de nenumărate ori am vorbit că organele de drept și organele de control trebuie să-și facă lucrul indiferent de culoarea politică a structurilor sau patronilor săi. Legea trebuie să acționeze într-o singură direcție – spre asigurarea ordinii de drept și intereselor cetățenilor țării. De aceea, toate aceste declarații, evident, dau dovadă de interesul anumitor politicieni pentru neinvestigarea acestor cazuri legate de spălarea și furtul banilor din sistemul financiar-bancar”, a afirmat deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?