Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Candidat independent: Fiecare trebuie să poarte răspundere pentru deciziile votate

9 iun. 2015,, 12:15   Politică
2382 1

Foto: srsvc.com

Angela Florea a declarat că, candidează şi la postul de consilier al oraşului Durlești. „De ce? Pentru că nu era posibil de colectat semnături ca independent pentru primar în așa scurt timp. Iar să ader la careva partide mafiote nu am vrut din principiu. Consider că nici un partid nu merită să fie votat”, a precizat ea.

Totodată, Angela Florea precizat că a mai candidat și anterior, anul acesta fiind a treia oară și de fiecare dată doar independent.

„Un independent are puțini sorți de izbîndă. Sloganul meu ca şi consilier este: „Fiecare trebuie sa poarte răspundere pentru deciziile votate”. La noi, cel puțin în Durlești, toți consilierii au dosare penale, ca rezultat al deciziilor ilegale”, a subliniat Florea.

În același context, candidatul la funcția de consilier a enumerat și cîteva din prioritățile sale în aceste alegeri. „Prioritatea de bază este crearea unui suport informațional pentru accesarea deciziilor luate de către consilieri, deci transparența lor, schimbarea atitudinii față de locatarii cu probleme, interesele sociale mai presus de cele personale”, a afirmat candidatul.

Întrebată de ce chișinăuienii ar trebui să voteze anume pentru ea, Angela Florea a spus că pentru că este acea persoană care a fost întotdeauna receptivă la problemele locatarilor și nu poate trece în tăcere fărădelegile.

„Știu că e greu să faci ceva singur, dar am făcut-o așa cum am putut și m-a dus capul. În spatele meu sînt și careva rezultate. Din păcate, laurii sînt culeşi de alte persoane pătate, care nu au cu ce se lăuda decît cu faptele altor persoane. Mă refer la echipa din blocul lui Leancă, care se da drept „cea mai profesională, cea mai necoruptă, cea mai nepătată”, care declară în public precum că luptă împreună cu mine împotriva mafiei. Nu am prea văzut acest lucru. Am pretenții mari față de orice partid. Ele nu lupta cu mafia, ci doar mimează lupta. Și falsifică alegerile. E o problemă foarte mare și incontrolabilă”, a conchis Florea.

Angela Florea este filolog, profesor, trăducător la „Transproiectconsult” S.R.L..

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?