X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Echipa lui Șor a devenit campioana Moldovei la fotbal

21 mai. 2015,, 10:10   Sport
3440 1
Футбольная команда Шора - чемпион Молдовы
Foto: sunhome.ru
Milsami Orhei este noua campioană a Moldovei! Echipa atrenată de Iurie Osipenco a cucerit primul titlu din istorie după ce a învins în ultima etapă din Divizia Naţională Dacia Chişinău cu scorul de 2-1.

După ce au primit trofeul, jucătorii de la Milsami au declanşat fiesta. Ei au sărbătorit chiar în teren alături de fani, iar mai apoi au înnebunit de fericire la vestiar.

Milsami a cucerit titlul după ce a învins în ultima etapă Dacia cu 2-1, iar Sheriff s-a impus în faţa formaţiei Dinamo Auto. Vulturii au deschis scorul la finalul primei reprize după golul marcat de Gheorghe Andronic.

"Am muncit tot anul, tot sezonul, ca să fim cei mai buni. Cu ajutorul domnului am reuşit acest lucru şi sperăm să mergem tot aşa mai departe", a declarat mijlocașul Gheorghe Andronic.

Milsami şi-a dublat avantajul, după ce fundaşul Daciei, Mamah a deviat balonul în propria poartă. Lupii galbeni au redus din diferenţă în minutul patru al prelungirilor datorită reuşitei lui Petru Leuca.

Partida nu a fost lipsită de incidente. În ultimele minute ale meciului, fanii Daciei au folosit mai multe materiale pirotehnice, iar unii dintre aceștia au fost reținuți de către forțele de ordine, după ce au încercat să pătrundă pe teren.

Gruparea din Orhei a încheiat campionatul la egalitate de puncte cu Dacia si Sheriff, însă a ocupat primul loc datorită rezultatelor obţinute în meciurile directe cu celelalte două formaţii.

"Este o bucurie foarte mare că am reuşit să câştigăm campionatul în faţa Sheriff-ului şi a Daciei, echipe care erau mai bine cotate. Noi, însă am avut ceea ce nu avut celelalte formaţii, am avut o un grup unit", a declarat căpitanul Milsami, Romeo Surdu.

După meci jucătorii Daciei nu au făcut declaraţii, iar la tradiţionala conferinţă de presă nu s-a prezentat niciun reprezentat al clubului din Capitală.

Milsami a câştigat pentru prima dată titlul în Divizia Naţională şi astfel va debuta în preliminariile Ligii Campionilor.

Dacia, Sheriff şi FC Tiraspol vor juca în preliminariile Ligii Europei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?