Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

La Chișinău a avut loc o cursă auto prilejuită de Ziua Victoriei

4 mai. 2015,, 11:00   Societate
3041 0
Foto: runews24.ru
Pe 3 mai, la Chișinău a avut o cursă auto festivă, organizată de Consiliul Obștesc „Pentru Patrie”. Prilejuită de Ziua Victoriei, cursa auto s-a desfășurat la Chișinău pentru a cincea oară și tradițional a întrunit sute de automobile.

În cadrul manifestării participanții la programul de voluntariat „Mulțumim bunicului pentru Victorie” s-a desfășurat acțiunea festivă „Recordul Victoriei”. Astfel, orice doritor putea face flotări sub muzica anilor de război și deveni astfel o parte a „Recordului Victoriei” moldovenesc, desfășurat pentru prima oară în țara noastră.

Ulterior coloana, în frunte cu veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei cu mașini retro, a mers pe străzile capitalei spre Complexul Memorial „Eternitate”. Adunîndu-se la focul veșnic, participanții la cursa auto au depus flori în semn de recunoștință și respect față de ostașii-eliberatori și au păstrat un minut de reculegere în memoria lor.

Liderul Consiliului „Pentru Patrie”, Igor Tuleanțev, a adresat tuturor celor prezenți o invitație de a participa pe 7 mai la Marșul „Pe urmele lui Belski”, în cadrul căruia va fi întinsă panglica Sfîntului Gheorghe, de o lungime record, și Steagul „Pentru Patrie”, precum și va avea loc o comunicare video cu Stația Spațială Internațională.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?