X 
Cutremure stiri: 502

ANRE inițiază consultări publice privind noile tarife la gazele naturale

23 mar. 2015,, 14:15   Economie
3283 4
НАРЭ начинает обсуждать новые тарифы на газ
Foto: n4.md
Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) organizează marți, 24 martie, consultări publice privind solicitarea de aprobare a noilor tarife reglementate la gazele naturale, depusă la ANRE de compania SA „Moldovagaz”, informează NOI.md.

Potrivit unui comunicat emis de ANRE, la reuniune sînt invitați reprezentanții societății civile, asociațiilor de protecție a consumatorilor, mass-media, experți în domeniu, alte persoane interesate. În cadrul ședinței va fi audiată și examinată solicitarea companiei SA „Moldovagaz” privind noile tarife la gazele naturale. Tarifele reglementate de furnizare a gazelor naturale pentru toate categoriile de consumatori au fost actualizate ultima dată de ANRE în septembrie 2011.

De menționat că prețul de achiziție a gazelor natural rusești pentru Moldova în acest an s-a redus, însă din cauza deprecierii leului față de dolarul SUA, „Moldovagaz” solicită, conform unor date, majorarea tarifelor pentru consumatorii finali cu 30%.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав