Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

La alegerile din Găgăuzia a fost înregistrat primul incident

22 mar. 2015,, 10:15   Politică
4453 1
Фото: gagauzinfo.md
La secția de votare nr. 6 din Comrat au dispărut 97 de buletine de vot, informează NOI.md. Comisia Electorală de la Comrat clarifică situația creată. Potrivit portalului Gagauzinfo.md, buletinele au dispărut încă în comisia electorală regională.

Despre dispariția celor 97 de buletine la secția de votare nr. 6 din Comrat, care este amplasată în Gimnaziul nr. 2, s-a aflat astăzi în jurul orei 08.30. Președintele comisiei electorale de sector, Denis Pîntea, a comunicat că la numărarea buletinelor primite ieri de la CEC, s-a dovedit că lipsesc 97 buletine. Este vorba despre buletinele tipărite în limba rusă, deoarece numărul buletinelor transmise secției de la CEC în limba găgăuză și cea de stat a rămas același – 50 și 20, respectiv.

Denis Pîntea consideră că buletinele s-au pierdut la CEC. „Dimineața, înainte de votare, noi am numărat buletinele și ne-a ieșit cifra 2039. Noi am primit de la CEC 2136 de buletine sigilate, adică se primește că nu am primit încă 97 de buletine”, a menționat Denis Pîntea.

Președintele Comisiei Electorale Centrale de la Comrat, Valentin Cara, a anunțat că se va ocupa personal de acest caz.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?