Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4063

Dodon: Șor crede că nunta lui și relațiile noastre personale pot justifica furtul miliardelor din bănci (VIDEO)

19 mar. 2015,, 14:23   Politică
6802 5
Foto: noi.md
Omul de afaceri Ilan Șor a oferit explicații, în cadrul unui briefing de astăzi, referitoare la suspiciunile privind implicarea lui în scoaterea ilegală a unor sume mari de bani din „Banca de Economii” și „Banca Socială”. Totodată, Șor a venit cu pretenții față de președintele PSRM, Igor Dodon, informează NOI.md.

Referindu-se la rolul liderului socialiștilor moldoveni în reflectarea situației din jurul celor trei bănci, Ilan Șor a spus că poziția lui Dodon este inadmisibilă. „Informația pe care el a publicat-o pe Internet este un fel de compunere pe temă liberă chipurile din partea unui angajat al băncii”, a subliniat businessmanul. „Se pare că Igor Nicolaevici Dodon, care singur recunoaște că informația publicată nu a fost verificată, a uitat că încă nu demult am fost foarte apropiați și chiar făceam planuri comune privind activitatea noastră de viitor”, a menționat Șor.

Omul de afaceri a declarat că nu-și ascunde supărarea din cauza comportamentului lui Dodon, cu care anterior îl legau nu doar interese comune, ci și relații de prietenie. „L-am ajutat pe Igor Dodon cu ce am putut, inclusiv financiar, în cadrul participării lui la alegerile locale din anul 2011. El de mai multe ori a fost oaspete la zilele mele de naștere și la nunta mea”, a relatat Ilan Șor.

Imediat după briefing, Igor Dodon a comentat declarațiile lui Ilan Șor pe pagina sa de pe Facebook : „Ilan Șor consideră că nunta lui și relațiile noastre personale din perioada 2010-2011 pot justifica furtul miliardelor din sistemul bancar”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?