X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Dodon îl atacă pe Timofti: Dacă era voia mea, demult pleca acolo unde merita

17 mar. 2015,, 12:00   Politică
8217 20

Dodon îl atacă pe Timofti: Dacă era voia mea, demult pleca acolo unde merita
Foto: omg.md

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a criticat propunerea șefului statului, Nicolae Timofti, privind limitarea accesului pe teritoriul Republicii Moldova a deputaților ruși care au un comportament inadecvat. Deputatul și-a exprimat poziția față de acest subiect astăzi în cadrul unei conferințe de presă, informează NOI.md.

„Eu nu știu, îl mai i-a cineva în serios pe Timofti? Alaltăieri vine în Moldova președintele Kîrgîzstanului și cu cine se întîlnește? Cu Plahotniuc, dar cu președintele nu se întîlnește. Această demonstrează foarte clar cum stau lucrurile de fapt. Eu vreau să-l întreb, dar cum veți interzice accesul deputaților ruși? El la ce se gîndește?”, a spus Dodon.

Liderul socialiștilor l-a mai acuzat pe actualul șef de stat de faptul că nu respectă Constituția, fără a preciza însă ce încălcări a admis președintele.

„Eu voi sărbători atunci cînd Moldova va avea un alt președinte. Eu regret că avem un așa președinte al țării, care nu are o poziție personală, care are doar poziția consilierilor săi, încalcă Constituția. Dacă era voia mea, el demult pleca acolo unde merită”, a menționat Dodon.

Precizăm că șeful statului, Nicolae Timofti, și-a exprimat indignarea față de modul în care se implică Federația Rusă în alegerile din Găgăuzia. Timofti a opinat că autoritățile de la Chișinău trebuie să acționeze prompt, pentru a nu admite implicarea în afacerile interne ale statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?