X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Vlad Filat a fost audiat de comisia care investighează situaţia de pe piaţa financiar-bancară

7 mar. 2015,, 09:30   Politică
6625 11

Филат отчитался по делу о ситуации в банковской системе
Foto: tv7.md

Vlad Filat a fost audiat de membrii comisiei de anchetă privind elucidarea situaţiei de pe piaţa financiară şi valutară. Liderul Partidului Liberal Democrat susţine că s-a prezentat din proprie iniţiativă, pentru a pune capăt speculaţiilor apărute în ultima perioadă în presă. Tot astăzi, în faţa membrilor comisiei a venit şi Guvernatorul Dorin Drăguţanu.

Liderul PLDM Vlad Filat a discutat cu membrii comisiei speciale preţ de aproape o oră, departe de ochii presei.

Vlad Filat a respins acuzaţiile la adresa sa, precizând că intenţionează să acţioneze în judecată persoanele care i-ar fi prejudiciat imaginea, fără a spune despre cine este vorba. Liderul PLDM s-a referit şi la declaraţiile fostului coleg de partid, Iurie Leancă, care a precizat că Filat l-ar fi sfătuit să atragă investiţii private la Banca de Economii.

Cât priveşte investigaţia demarată în paralel de anchetatorii americani vizavi de situaţia la băncile cu probleme, Vlad Filat spune că are încredere în anchetă.

Tot astăzi, membrii comisiei speciale l-au audiat şi pe Guvernatorul Dorin Drăguţanu. Anterior, membrii comisiei au anunţat că l-ar putea invita la audieri şi pe fostul premier, Iurie Leancă. Comisia parlamentară are la dispoziţie încă 15 zile pentru a investiga situaţia de pe piaţa financiar-bancară. La final, membrii acesteia urmează să prezinte un raport în Parlament.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?