Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Lucrările de reconstrucție a străzii Vasile Alecsandri se desfășoară în regim normal (VIDEO)

2 mar. 2015,, 13:30   Societate
4099 0
Foto: noi.md
Astăzi, în cadrul ședinței săptămînale a primăriei, Dorin Chirtoacă a accentuat că deja se observă lucrările de reconstrucție pe strada Vasile Alecsandri, iar cei de la direcția transport afirmă că lucrările se desfășoară conform graficului de lucru stabilit.

Vicedirectorul direcției generală transport public și căi de comunicație, Vitali Butucel a declarat că „se lucrează în prezent la strada V. Alecsandri, pe tronsonul Ștefan cel Mare-Albișoara. Au fost demontate 1km de bordură și se lucrează în paralel, partea electrică, unde se trasează cablul și se conectează la pilonii noi. Practic lucrările se desfășoară atît cît ne permite timpul”.

Dorin Chirtoacă a cerut direcției transport și domnului viceprimar Grozavu, să se verifice șantierul de lucru: „verificați nu doar să fie executat conform proiectului, dar și în măsura în care la fața locului apar divergențe între proiect și situația reală care ar trebui făcută. Unde vedeți că sunt asemenea situații care logic spun una, dar tehnic spun alta, dați de știre, ieșim la fața locului, întocmim proces verbal și îmbunătățim din mers proiectul”.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?