Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Bulgaria și România vor promova Moldova turistică în China

29 ian. 2015,, 16:00   Economie
4227 0
Foto: moldovenii.md
Consilierul pe probleme economice și comerciale al Ambasadei Bulgariei în România, Bronislav Denev, a comunicat că Bulgaria este interesată să examineze posibilitățile turistice ale Moldovei. Declarația a fost făcută în cadrul forumului de afaceri dedicat oportunităților comerciale și investiționale a țărilor care fac parte din Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră (OCEMN), informează NOI.md.

„Pentru lunile apropiate sînt preconizate programe comune de prezentare a Bulgariei în Moldova și a Moldovei în Bulgaria, inclusiv în domeniul turismului. De asemenea, Ministerul Turismului din Bulgaria în comun cu Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului din România, la sfîrșitul lunii martie curent, intenționează să deschidă un oficiu turistic în China pentru promovarea României, Bulgariei și Moldovei. Aceasta va fi o posibilitate bună pentru a prezenta potențialul turistic al celor trei țări”, a spus Bronislav Denev.

Potrivit datelor statistice bulgare, volumul schimburilor comerciale dintre Moldova și Bulgaria, în ianuarie-octombrie 2014, a constituit 100 de milioane de euro. Pentru comparație: în ultimii patru ani volumul schimburilor comerciale dintre cele două state a variat între 70 și 90 de milioane de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?