X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Timofti şi Leancă au transmis condoleanţe Franţei

8 ian. 2015,, 09:45   Politică
5479 2

Foto : trm.md

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis astăzi, 7 ianuarie, un mesaj de condoleanţe omologului său francez, Francois Hollande, în legătură cu atacul terorist din Paris, soldat cu victime umane. Şi prim-ministrul în exerciţiu, Iurie Leancă, i-a transmis un mesaj de compasiune omologolului său francez, Manuel Valls.

„Am fost profund marcat de atacul terorist comis asupra sediului redacției săptămânalului francez „Charlie Hebdo”. În numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, doresc să Vă adresez Dumneavoastră și întregului popor francez sincere condoleanţe. Suntem alături de familiile celor care şi-au pierdut viaţa în acest tragic incident şi sperăm că cei care se fac vinovaţi vor fi condamnaţi în numele legii. Vă rog să transmiteţi, Excelenţă, mesajul nostru de compasiune familiilor îndurerate”, se arată în mesajul lui Nicolae Timofti.

„Atacul terorist de astăzi asupra redacției săptămânalului francez Charlie Hebdo este un act revoltător pe care îl condamnăm cu vehemență. În aceste clipe de grea încercare, Vă rog să primiţi, în numele Guvernului Republicii Moldova şi al meu personal, sentimentele noastre de compasiune şi solidaritate cu poporul francez”, se spune în mesajul lui Iurie Leancă.

Reamintim că, atentatul comis miercuri, 7 ianuarie, la sediul săptămânalului Charlie Hebdo din Paris s-a soldat cu 12 morţi, dintre care opt jurnalişti, şi 11 răniţi, patru dintre ei fiind în stare gravă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?