Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Superstiții de Anul Nou

31 dec. 2014,, 19:00   Societate
11602 1

Foto: kleinburd.ru

Superstițiile ne însoțesc la fiecare pas: pisica neagră, vineri data de 13 și multe altele vin să ne „prezică” norocul. Află care sunt superstițiile de care trebuie să ții cont pentru a avea un an prosper și plin de împliniri.

Conform unor superstiții, lumina și zgomotele puternice pot alunga energiile negative din jurul nostru; ele ne oferă protecție întrucît artificiile, clopoțeii și pocnitorile prin intermediul cărora ne facem simțită prezența, le inspiră teama spiritelor malefice.

Pentru ca nenorocirile să ne ocolească, trebuie ca în prima zi din an să primim un casă un oaspete care nu este blond sau roșcat. Doar astfel putem ieși din casă în această zi, fără a avea parte de ghinion. De asemenea, sprîncenele invitatului nu trebuie să fie împreunate.

Hainele pe care le purtăm de Revelion trebuie să fie colorate pentru a ne asigura că anul nou va fi plin de veselie. Dacă ne vom îmbrăca în roșu, există posibilitatea ca în noul an să avem parte de mai multă dragoste.
Trebuie de evitat treburile gospodărești în prima zi a anului: dacă măturăm și spălăm rufe, vom alunga norocul din casa noastră.

Se mai crede și că dacă Revelionul ne prinde triști, supărările ne vor însoți pe tot parcursul anului.

Noaptea dintre ani ne arată modul în care va decurge noul an, prevestind astfel viitorul. Nu uita că pentru a avea parte de belșug, noul an nu trebuie să ne găsească flămînzi și fără bani în buzunare!

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?