X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Tîrg caritabil pentru susţinerea unei tinere bolnave

14 noi. 2014,, 14:45   Societate
2440 0
Foto: savelife.info
Duminică, 16 noiembrie, doritorii de a face un act de binefacere vor putea participa la un tîrg caritabil de vînzare a îmbrăcămintei pentru copii şi adulţi, relatează NOI.md.

Toate mijlocele acumulate vor fi transmise pentru tratamentul Tatianei Munjiu, în vîrstă de 17 ani, care suferă de insuficienţă renală.

Anul trecut Tatiana, cu o tensiune arterială de 210/165 a fost transportată de ambulanţă în stare gravă la reanimare . I-a fost pus un diagnostic dur. Peste o săptămînă Tatiana a fost conectată la aparatul de hemodializă. Timp de 11 luni fata a slăbit cu 22 de kg, a suportat mai multe intervenţii medicale, intoxicaţie, atac cerebral şi se află deja scaun cu rotile.

Mamei sale i-a fost extrem de dificil să-i explice fetei că tinereţea şi visele ei vor fi înlocuite cu medicamente şi maşina de dializă, de care este legată toată viaţa, toate hăinuţele ei – pijamaua de spital, plimbările cu prietenii prin oraş vor fi înlocuite cu patul de spital.

Toţi doritorii de a uşura soarta Tatianei Munjiu pot vizita tîrgul caritabil care va avea loc pe strada Alecu Russo, sectorul Ciocana.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?