X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Formula succesului: Irina Hakamada oferă un master-class la Chişinău

10 noi. 2014,, 15:45   Societate
6293 2
Foto: besternews.ru
Renumitul demnitar public şi om de stat, doctor în economie, scriitoare, prezentatoare de radio şi televiziune, Irina Hakamada, a venit iarăşi la Chişinău pentru a împărtăşi „formula succesului”, dedusă din propria experienţă, relatează NOI.md.

Cum să atingi starea în care nimic nu te poate împiedica să fii fericit? Acesta va fi subiectul abordat de către Irina în cadrul master-classului „Trei paşi spre succes. Calea către sine. (Tao-ul vieţii)”, bazat pe propria experienţă. Printre subiectele dezbătute se mai enumeră criteriile, principiile şi instrumentele succesului, creşterea autorespectului, scăparea de stres, frică şi depresie.

În anul 2005 Irina Hakamada a fost nominalizată pentru Premiul Nobel al Păcii printre o mie de femei din lume Ea susţine numeroasele prelegeri, predă la Compania de Training „City-Class”, la Şcoala Internaţională de Business a Academiei Financiare de pe lîngă Guvernul Federației Ruse, la Institutul de Stat de Relaţii Internaţionale din Moscova al MAE al Federației Ruse şi la Academia Prezidențială Rusă.

Evenimentul va avea loc pe 11 noiembrie la Chişinău, la Leogrand Hotel & Convention Center.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?