Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Vernisajul vinurilor moldoveneşti în Varșovia

29 oct. 2014,, 13:45   Business
2779 0
Foto: vinmoldova.md
La 28 octombrie, în Varșovia a avut loc o acţiune de promovare a vinurilor autohtone de calitate înaltă, sub brandul „Wine of Moldova”. La ea au participat 20 de întreprinderi moldoveneşti, relatează NOI.md.

În timpul unei zile s-au desfăşurat o conferinţă de presă şi un testing pentru jurnalişti, iar apoi o degustare în formatul B2B (pentru businesmeni) şi un Vernisaj al vinurilor, la care au fost invitate persoanele cu autoritate în acest domeniu. Important este ca jurnaliştii, importatorii, distribuitorii, retailerii, restauratorii şi consumatorii cu renume să testeze cele mai bune vinuri moldoveneşti şi să afle că în afară de vinurile ieftine de desert, vîndute în Polonia, Moldova mai produce şi vinuri „Premium”.

„Pe de-o parte noi încercăm prin intermediul presei să arătăm la Vernisajul vinului şi în cadrul comunicării în formatul B2B că există vinuri moldoveneşti calitative, iar pe de altă parte – să influenţăm cercurile de afaceri astfel ca antreprenorii polonezi să fie interesaţi să livreze aceste vinuri pe rafturile sale, - a menţionat directorul Oficiului Naţional al Viei şi Vinului Dmitri Munteanu. – Piaţa poloneză este foarte atrăgătoare pentru noi, însă trebuie să operăm lucrări serioase de pregătire, pentru ca în magazinele poloneze să apară vinurile, cu care Moldova se mîndreşte. Deocamdată vinurile prezentate acolo nu sînt acelea, în care am dori să investim. Înțelegem, de asemenea, că după finalizarea cu succes a primei etape (includerea vinurilor „Premium” în retail) va trebui să muncim mult asupra promovării lor ulterioare sub brandul „Wine of Moldova”.

După Vernisajul vinurilor moldoveneşti la Varşovia am dori să desfăşurăm unul şi la Praga, la începutul lunii decembrie. Deocamdată sîntem în căutarea unui partener pentru a organiza totul corect. După cum ne-au explicat la Agenţia poloneză de marketing, desfăşurarea unui asemenea eveniment în incinta unui hotel e de prost gust, oamenii potriviţi niciodată nu-l vor vizita. De aceea noi am găsit la Varşovia o galerie de arte, percepută drept un local de elită, deoarece dorim de la bunînceput să fim la un nivel înalt”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?