X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Orange Moldova a pictat sărbătoarea oraşului în culorile Abonamentelor –Colibri, Tigru şi Delfin (FOTO,VIDEO) ©

16 oct. 2014,, 11:03   Societate
4235 0
Foto: noi.md
Muzică de calitate, vedete internaţionale şi zeci de mii de oamenii au celebrat la Chişinău cea de 578-a aniversare a capitalei. Cu ocazia sărbătorii, Orange Moldova alături de cele mai bune Abonamente – Colibri, Tigru şi Delfin – le-a oferit tuturor un spectacol muzical de neuitat.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Suntem mândri că deja pentru al şaselea an suntem partenerul general al Primăriei capitalei şi sărbătorim împreună Ziua Oraşului. În premieră în capitală are loc un concert inedit, cu artişti cu renume internaţional, precum Horia Brenciu şi Thomas Anders. Prin susţinerea unor astfel de evenimente, ne propunem să includem ţara noastră în circuitul muzical internaţional”.

Dorin Chirtoacă, Primar de Chişinău: „ Mă bucur că după 7 ani, am reuşit să atingem acest nivel de organizare a evenimentului. Concertul de astăzi, de pe scena de la Chişinău, este unul de nivel european, mondial. Este un cadou. Este ceea ce nu a mai fost. E o legendă vie.

Vreau să aduc sincere mulţumiri companiei Orange, fără de care nu ar fi fost posibil desfăşurarea acestui eveniment”.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost invitatul special din Germania, solistul trupei Modern Talking, Thomas Anders. Fanii au fredonat alături de interpret îndrăgitele piese „Cheri, Cheri Lady“, „You’re my heart, you’re my soul“, „No face, no name, no number”.

Thomas Anders, ex-solistul trupei „Modern Talking”: „Când își sărbătoreşte cineva o zi de naștere, ce îi urezi? Îi urezi succes, sănătate. Același lucru vreau să-l urez și eu, Chișinăului. Eu sper foarte mult că voi putea să văd Chișinăul și când va împlini 600 de ani”.

Concertul de sărbătoare a fost condimentat cu cele mai bune piese muzicale si ale artiştilor autohtoni. Atmosfera însă a fost încinsă de oaspetele de peste Prut, Horia Brenciu.

Horia Brenciu, interpret din România: „Sunt pentru a patra oară la Chişinău, iar public mai frumos nu am văzut în viaţa mea. Vin de fiecare dată aici cu mare drag”.

Ore la rând, Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de oameni veniţi la concert. Localnicii şi vizitatorii au cântat şi au dansat alături de interpreţii îndrăgiţi până la miezul nopţii.

Ion Ciobanu, vizitator: „Foarte frumoasă atmosferă. Nu am crezut vreodată că pe trupa mea favorită, voi avea ocazia să o văd la Chişinău. Modern Talking rămâne a fi cea mai de succes trupă.”

Lilia Povestca, vizitatoare: „Am dansat şi am cântat atât cât m-au ţinut puterile. Ne simţim foarte bine! Este surprinzător să vezi toate genurile muzicale, întregul buchet de melodii ce trezesc sentimente frumoase, aici, acasă”.

Petru Munteanu, vizitator: „E o mare surpriză. Le mulţumesc organizatorilor. Mulţumim Orange pentru surpriza făcută nouă.”

Mai mulţi spectatori aflaţi în centrul capitalei au imortalizat spectacolul cu ajutorul telefoanelor mobile. Pentru ca emoţiile să fie împărţite cu cei dragi, Orange a oferit tuturor WiFi gratuit in centrul capitalei. S-au bucurat de multă bună dispoziţie şi micii vizitatori veniţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, care au avut amenajată o zonă cu distracţii doar pentru ei. Concertul dedicate celei de-a 578 aniversari a capitalei a fost organizat de Orange Moldova în parteneriat cu Primăria Municipiului Chişinău.




0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?