Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Democrații și-au prezentat prioritățile (VIDEO)

13 oct. 2014,, 13:45   Politică
4086 2
Foto: noi.md
„Intenționăm să purtăm un dialog deschis cu toți membrii societății civile care într-adevăr sînt interesați de dezvoltarea economică și socială a Moldovei. Din partea noastră nu vor fi atacuri asupra concurenților noștri electorali, spre binele întregului popor al țării”, a declarat în cadrul prezentării planului de dezvoltare economică în perioadă postelectorală liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, informează NOI.md.

Potrivit președintelui PDM, democrații au elaborat 5 priorități de bază. Cea mai importantă sarcină constă în atragerea investițiilor locale și străine în economia națională. Printre alte sarcini se numără dezvoltarea agriculturii, industriei prelucrătoare, infrastructurii localităților rurale și urbane conform standardelor europene, susținerea businessului mic și mijlociu, precum și a tinerilor cu inițiativă.

„Toate aceste aspecte le vom discuta cu cetățenii în regim non-stop, în localitățile respective. Nicio doleanță sau propunere nu vor rămîne fără atenție. Ulterior acestea vor fi sistematizate de specialiștii noștri și de ele se va ține cont la definitivarea planului de dezvoltare a economiei în perioada următoare”, a precizat politicianul.

Marian Lupu a amintit că, în prezent, în Moldova există anumite forțe interesate de destabilizarea situației, tensionarea atmosferei de confruntare și neîncredere. Principalul democrat a îndemnat populația țării să se unească în jurul ideii edificării unei societăți dezvoltate europene și îmbunătățirii vieții tuturor cetățenilor Moldovei.

„Nu avem de gînd să atacăm pe nimeni sau să-i «demascăm» pe adversarii noștri electorali. Am demonstrat deja în septembrie care sînt scopurile noastre în cadrul întrunirilor cu alegătorii: pacea și bunăstarea Patriei iubite”, a conchis Lupu.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?