X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

PCRM: Circul de astăzi este regizat de PD

8 oct. 2014,, 16:55   Politică
4968 3
Foto: noi.md
Reprezentanții Partidului Comuniștilor dezmint informația făcută publică astăzi de un grup de aleși locali care au anunțat că părăsesc partidul. Într-o notă informativă a staffului electoral al PCRM se precizează că primarii care au ieșit astăzi în fața presei nu au fost niciodată membri ai PCRM, iar unii dintre ei au fost excluşi demult din rîndul comuniştilor, informează NOI.md.

Conducerea formațiunii susține că în spatele acțiunilor presupușilor activiști ai PCRM ar sta Partidul Democrat.

„Aşa-zisa conferinţă de presă de azi, regizată de PD, în care pretinşi membri ai PCRM au anunţat că părăsesc partidul şi aderă la formaţiunea lui Lupu este o dovadă în plus că banii sînt aruncaţi în vînt. Circul, ai căror martori am fost astăzi, denotă faptul că Lupu şi compania nu mai au nicio speranţă de a obţine şansa de a ajunge în Parlament şi recurg la trucuri lipsite de inspiraţie”, se arată în declarația PCRM.

Menționăm că un grup de aleși locali din raioanele Șoldănești, Cantemir, Leova, Sîngerei,Taraclia, care s-au prezentat în calitate de membri ai PCRM, au anunțat astăzi că părăsesc partidul și aderă la PD.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?