Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Noi numiri la Guvern

8 oct. 2014,, 16:12   Politică
4069 1
Foto: noi.md
Mai mulți funcționari publici au fost numiți sau reconfirmați în funcții la ședința de astăzi a executivului, informează NOI.md.

Membrii cabinetului de miniștri l-au reconfirmat în funcția de rector al Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” pe Ion Ababii. Potrivit reprezentanților Guvernului, Ababii a fost unicul candidat pentru acest post, iar Senatul universității a susținut în unanimitate realegerea lui în funcție. Acesta a fost numit cu 89 de voturi pro, candidatura fiind aprobată și de Colegiul Ministerului Sănătății.

Tot astăzi, membrii Guvernului au aprobat numirea lui Andrei Chistol în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii. Potrivit ministrului Monica Babuc, funcționarul este un promotor al politicilor europene în domeniul culturii și deține experiența necesară.

Totodată, executivul a avizat pozitiv numirea în funcția de vicedirector al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor a lui Ghenadie Onceanu. Acesta va fi responsabil de domeniul fitosanitar, a anunțat astăzi șeful instituției, Ion Sula. Onceanu a deținut anterior funcția de şef al Inspectoratului General de Supraveghere Fitosanitară şi Control Semincer.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?