Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Voronin: Noi nu avem transfugi și mutanți politici pe liste (VIDEO)

7 oct. 2014,, 13:10   Politică
3475 5
Foto: noi.md
Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a atenționat astăzi din nou asupra tentativei de falsificare a rezultatelor alegerilor din acest an. Politicianul a declarat în cadrul unei conferințe de presă că partidele de guvernare ar pregăti de pe acum terenul pentru a frauda scrutinul, informează NOI.md.

Potrivit liderului comuniștilor, formațiunile conduse de Renato Usatîi, Igor Dodon, Ruslan Popa și Vadim Mișin au fost create în mod artificial, cu scopul de a fura din voturile alegătorilor PCRM.

„Este clar cum se va desfășura această campanie. Guvernarea va încerca cu orice preț să creeze confuzii, să inducă în eroare alegătorii. Opinia publică este pregătită pentru falsificarea în masă a rezultatelor alegerilor. Și Popa, și Usatîi, și Dodon, și Mișin au fost aruncați pe dimensiunea de stînga pentru a fura voturi de la partidul nostru”, a precizat Voronin.

Referindu-se la lista electorală a PCRM, politicianul a anunțat că documentul a fost întocmit într-un mod corect și transparent, spre deosebire de listele altor formațiuni. Acesta s-a referit îndeosebi la partidele care au inclus în listă oameni de afaceri dubioși sau trădători.

„Noi o să ducem lucrul propagandistic cu cetățenii ca să vină și să spună categoric «nu» acestui genocid. O să ieșim cu demnitate în fața alegătorilor. În echipa noastră nu veți întîlni oameni de afaceri dubioși, transfugi sau mutanți politici. Păpușarii cheltuiesc milioane pentru manifestații glamuroase, petrec nunți electorale, dar nu au idee de programe anticriză”, a spus Voronin.

Liderul comuniștilor și-a asumat responsabilitatea de a majora salariile și pensiile de patru și, respectiv, de două ori, în cazul în care formațiunea sa va reveni la guvernare. Totodată, una dintre prioritățile comuniștilor ține de modernizarea sectorului agricol și resetarea politicii externe.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?